Retourneren

Retourneren bij Gigagaaf.nl

Natuurlijk kan het voorkomen dat een product niet helemaal naar wens is. Geen probleem, retourneren is makkelijk en kan tot 30 dagen. (let op: Na 14 dagen vervalt het retour verzendlabel, meldt dan het pakket hier aan)

Voor het retourneren van bestellingen werken we samen met PostNL. Hierdoor kun je gratis en gemakkelijk je pakketje afgeven wanneer het jou het beste uitkomt. Een paar schoenen terugsturen gaat heel gemakkelijk en is binnen 14 dagen kosteloos. Daarna vragen we een bijdrage in de retourkosten van € 5,-

Retourneren kan op verschillende wijzen. Je kunt het product afgeven bij een PostNL-servicepunt, PostNL-postkantoor of een van de deelnemende winkels. Let op dat je altijd een bewijs van verzending ontvangt.

Wij adviseren je om hier online je retour aan te melden zodat wij voor een vlotte afhandeling kunnen zorgdragen.

Retourneren van het pakketje

Pak de producten samen met het retourformulier (print deze eerst uit vanaf onze pagina) in de originele verpakking. Plak het retour-etiket erop en geef het pakketje af bij een PostNL-servicepunt of bij een van de aangesloten winkels. Je ontvangt direct een e-mail wanneer het pakje is ontvangen en de retour-betaling wordt binnen 3 werkdagen uitgevoerd.

Hulp nodig? Je kunt ons altijd een e-mail sturen of een whatsapp bericht! Wij helpen je graag verder. Telefonisch (06-38183642) zijn wij bereikbaar op:

Maandag 13.30 – 17.30
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 17.00

Retourformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

    Meld je aan voor de Gigagaaf.nl nieuwsbrief
    Blijf op de hoogte van de laatste trends!

     

    Nieuwsbrief