GRATIS VERZENDING

GRATIS RETOURNERING

SNELLE LEVERING

BINNEN 1-3 WERKDAGEN

073 203 202 3

VRAGEN? BEL ONS!

Winkelmand

Retourneren

Retourneren bij Gigagaaf.nl

Natuurlijk kan het voorkomen dat een product niet helemaal naar wens is. Geen probleem, retourneren is makkelijk en kan tot 30 dagen. meldt altijd uw te retourneren producten aan via het online retourformulier, zie hier onder (let op: Na 14 dagen vervalt de retourcode en vragen wij u ons een mail te sturen naar: service@gigagaaf.nl)

Voor het retourneren van bestellingen werken we samen met PostNL. Hierdoor kun je gratis en gemakkelijk je pakketje afgeven wanneer het jou het beste uitkomt. Een paar schoenen terugsturen gaat heel gemakkelijk en is altijd kosteloos.

Retourneren kan op verschillende wijzen. Je kunt het product afgeven bij een PostNL-servicepunt, PostNL-postkantoor of een van de deelnemende winkels. Let op dat je altijd een bewijs van verzending ontvangt.

Graag hier online je retour aanmelden, zodat wij voor een vlotte afhandeling kunnen zorgdragen.

Retourneren van het pakketje

Pak de producten samen met de geleverde pakbon (uit het pakketje of print deze uit vanaf uw mailadres) in de originele verpakking. Plak het retour-etiket erop en geef het pakketje af bij een PostNL-servicepunt of bij een van de aangesloten winkels. Je ontvangt direct een e-mail wanneer het pakje is ontvangen en de retour-betaling wordt daarna binnen 3 werkdagen uitgevoerd.

Hulp nodig? Je kunt ons altijd een e-mail sturen of een whatsapp bericht! Wij helpen je graag verder. Telefonisch zijn wij bereikbaar op:

Maandag 13.30 – 17.30
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 17.00

Retourformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Meld je aan voor de Gigagaaf.nl nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste trends!

 

Nieuwsbrief