Over Gigagaaf.nl

Over Gigagaaf.nl

Hallo en welkom op Gigagaaf.nl! Wij zijn Gigagaaf.nl; hét online platform dat zich volledig richt op de voeten van jouw kind. Wij hebben dan ook het grootste aanbod aan kinderschoenen van heel Nederland! 90 zelfstandige winkeliers uit heel Nederland bundelen hun aanbod in kinderschoenen en Gigagaaf.nl zorgt ervoor dat online shoppen een feestje wordt. Kijk vooral even rond, we weten zeker dat er voor jouw kinderen leuke schoenen tussen zitten.

Kwaliteit & Mode

We besteden heel veel aandacht aan onze collectie van kinderschoenen. We volgen het hele jaar de laatste trends, mode en productontwikkeling om zo keer op keer de beste en mooiste collectie te presenteren. We bezoeken heel veel beurzen in binnen- en buitenland, laten ons informeren door leveranciers en houden onszelf op de hoogte via vakbladen en internet. Zo verzamelen we ieder seizoen weer de gaafste collectie jongens- en meisjesschoenen.

Partners van Gigagaaf.nl

Gigagaaf.nl werkt alleen samen met partners die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en hiermee een aanvulling hebben op de service die Gigagaaf haar klanten wil bieden. De voornaamste partners van Gigagaaf zijn Buckaroo & PostNL. Buckaroo verzorgt zowel alle inkomende als uitgaande betalingen van Gigagaaf.nl. Het bezorgen en retourneren van alle kinderschoentjes gebeurt door PostNL.

Ons Team

Het team is enorm gedreven en is iedere dag bezig om de klanten van Gigagaaf.nl een uitstekende service te bieden.  Heb je vragen/opmerkingen of advies nodig? Neem dan snel contact met ons op via: e-mail, telefoon, chat en sinds kort ook via whatsapp.

Meld je aan voor de Gigagaaf.nl nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste trends!

 

Nieuwsbrief