Goede schoenen geen gedoe

Goede kinderschoenen geen gedoe

Wij zijn Gigagaaf.nl; hét online platform dat zich volledig richt op de wereld van jouw kind. Gigagaaf.nl zorgt ervoor dat online shoppen een feestje wordt. Wij maken online shoppen voor jouw makkelijk doordat je:

  • Gratis mag retourneren;
  • Verzending gratis is;
  • Advies op maat krijgt;
  • Kunt betalen met verschillende betaalmethodes.

Advies op maat

Online kinderproducten kopen kan heel gemakkelijk zijn, als je tenminste weet wat je precies nodig hebt. Bij Gigagaaf.nl hebben wij veel kennis, zodat we je uitgebreid advies kunnen geven over bijvoorbeeld het juiste paar kinderschoenen. Persoonlijk contact en advies nodig? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0638183642,
ma: 13.30 – 17.30 uur,
di t/m vr: 9.00 – 17.30 uur,
za: 9.00 – 17.00 uur.
Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of een whatsapp bericht! Wij helpen je graag verder.

Online een feestje

Gigagaaf.nl maakt van online winkelen een feestje. Dat betekent dat het na het winkelen ook een feestje moet zijn. Zijn de producten na aankoop toch niet wat je er van had verwacht? Geen probleem! Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen! Mits u de retourmelding binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket gedaan heeft. De retournering is gratis. Wij verzenden je pakketje gratis naar je toe.

Betalen zonder gedoe

Bij Gigagaaf.nl betaal je in een beveiligde omgeving je bestelling. De betalingsgegevens die je doorgeeft zijn volledig afgeschermd. Dit kan door niemand worden achterhaald. Op gigagaaf.nl is het mogelijk te betalen via een beveiligde SSL-procedure met de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL, creditcard, PayPal of AfterPay.

Meld je aan voor de Gigagaaf.nl nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste trends!

 

Nieuwsbrief