Bezorging

Bezorging

Bezorging en Gigagaaf.nl

De verzending van je bestelling is gratis. De levering van je bestelling gaat via PostNL en wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou bezorgd. Om het jou gemakkelijk te maken kies jij zelf het bezorgadres. Dit kan bijvoorbeeld thuis, op het werk, bij een PostNL-servicepunt of haal je pakketje zelf bij een van onze deelnemende winkels. Let op: het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren.

Omdat niet iedereen iedere dag thuis is, zal er meerdere keren geprobeerd worden om het pakket bij je te bezorgen. Om ervoor te zorgen dat je de bestelling zo snel mogelijk ontvangt kan het pakket ook bij de buren afgeleverd worden.

Meer producten bestellen

Het kan zijn dat je meerdere producten hebt besteld. Het kan zijn dat deze van verschillende deelnemende winkels moeten komen. Dit zorgt ervoor dat de verschillende producten in delen kunnen worden geleverd. Dus geen zorgen als je nog niet alle producten binnen hebt, de rest van je bestelling volgt zo snel mogelijk!

Je pakket volgen

Kun je niet wachten tot je pakketje binnenkomt? Volg het pakketje op de voet met het Track & Trace code uit je e-mailbox. Volg je pakketje stap voor stap tot het pakketje bij jou thuis is.

Meld je aan voor de Gigagaaf.nl nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste trends!

 

Nieuwsbrief