Betalen

Gigagaaf.nl zorgt ervoor dat jouw bestelling makkelijk en snel kan worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat jouw betaling makkelijk en veilig kan gebeuren. Bij Gigagaaf.nl op verschillende manieren betalen.

Dit zijn de betaalwijzen van Gigagaaf.nl:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal (+2%)
  • Afterpay/betaal na ontvangst (+3%)

Betalen met iDEAL

iDeal is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen bij Gigagaaf.nl. Je betaalt binnen je eigen internetbetaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van je bank.

Betalen met PayPal

PayPal is een betrouwbaar online betalingssysteem. Als je kiest voor PayPal om te betalen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van PayPal. Ben je al bekend bij PayPal dan kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen met je eigen PayPal rekening. Als je nieuw bent bij PayPal kun je als gast een betaling doen of een rekening openen en de betaling bevestigen.

Betalen met creditcard

Met creditcard betalen is een veilige en snelle manier om artikelen te bestellen. De kaarten van Mastercard en Visa worden geaccepteerd.

Meld je aan voor de Gigagaaf.nl nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste trends!

 

Nieuwsbrief