Kinderschoenenmonitor 2016

Kinderschoenenmonitor 2016 Heb jij de Kinderschoenenmonitor 2016 ook ingevuld? Dan willen we jou via deze weg enorm bedanken! Ook vertellen we je de zeer interessante uitslagen van het onderzoek. Het is namelijk doodnormaal om schoenen online te kopen, dit komt mede door tijdgebrek en gemak. Lees verder!

Werkende moeders worstelen met tijdgebrek, chronisch tijdgebrek. Hoe hou je alle ballen op verantwoorde wijze in de lucht? Want je wilt je vele taken zo goed mogelijk doen. Met online boodschappen doen en kleding shoppen bespaar je kostbare tijd. De kinderschoenenwebshop Gigagaaf.nl heeft een grootschalig onderzoek gedaan en geconstateerd dat het online kopen van kinderschoenen doodnormaal is geworden: 89% van de huishoudens heeft dat weleens gedaan.
Gemak is het sleutelwoord bij de keus voor het online kopen van kinderschoenen (89%). Zo hoef je dus niet urenlang met jengelende kinderen te shoppen. Daarna zijn het brede aanbod en de prijs redenen om online kinderschoenen te kopen in plaats van in de fysieke winkel.

Ook tijdgebrek om de stad in te gaan is een belangrijke reden. 11% heeft nog nooit kinderschoenen via internet gekocht, zo blijkt uit het onderzoek van Gigagaaf.nl. Daartegenover staat een percentage respondenten van 45% dat één à twee paar online heeft aangeschaft en 44% dat 3 paar of meer heeft gekocht in een webshop. 82% vindt klantenservice belangrijk bij de keus van een webwinkel. Gratis retour zenden wordt eveneens genoemd. Men wil bovendien vertrouwen kunnen hebben in de webshop, zegt 80%. Klantenbeoordelingen (67%) en een keurmerk (65%) scoren dan ook hoog.Werkende moeders worstelen met tijdgebrek, chronisch tijdgebrek. Hoe hou je alle ballen op verantwoorde wijze in de lucht? Want je wilt je vele taken zo goed mogelijk doen. Met online boodschappen doen en kleding shoppen bespaar je kostbare tijd. De kinderschoenenwebshop Gigagaaf.nl heeft een grootschalig onderzoek gedaan en geconstateerd dat het online kopen van kinderschoenen doodnormaal is geworden: 89% van de huishoudens heeft dat weleens gedaan.

Gemak is het sleutelwoord bij de keus voor het online kopen van kinderschoenen (89%). Zo hoef je dus niet urenlang met jengelende kinderen te shoppen. Daarna zijn het brede aanbod en de prijs redenen om online kinderschoenen te kopen in plaats van in de fysieke winkel. Ook tijdgebrek om de stad in te gaan is een belangrijke reden. 11% heeft nog nooit kinderschoenen via internet gekocht, zo blijkt uit het onderzoek van Gigagaaf.nl. Daartegenover staat een percentage respondenten van 45% dat één à twee paar online heeft aangeschaft en 44% dat 3 paar of meer heeft gekocht in een webshop. 82% vindt klantenservice belangrijk bij de keus van een webwinkel. Gratis retour zenden wordt eveneens genoemd. Men wil bovendien vertrouwen kunnen hebben in de webshop, zegt 80%. Klantenbeoordelingen (67%) en een keurmerk (65%) scoren dan ook hoog.

0 Reactie(s)

Schrijf een reactie

Je naam:

Je reactie:
Type de code uit de onderstaande box over: