Ken jij de voetjesmeter al?

Ken jij de voetjesmeter al? Ga jij normaal gesproken naar een winkel om de voetjes van je kind op te laten meten? Dat hoeft niet meer. Bij Gigagaaf.nl hebben we de voetjesmeter, zo houd je gemakkelijk bij welke maat je kind heeft en wanneer je weer nieuwe schoentjes aan moet schaffen. 

Om de voetjesmeter wat meer in de spotlight te zetten, is het team van Gigagaaf.nl naar één van onze leveranciers om de voetjesmeter te promoten. Op deze dag hebben we vaak gehoord dat moeders liever schoentjes in een fysieke winkel kopen, omdat ze niet zeker zijn van de maat. Dit is dus precies waarom de voetjesmeter is ontwikkeld. Kindervoeten groeien snel! Daarom is het van belang dat de kindervoeten regelmatig (om de twee a drie maanden) opgemeten worden om niet verrast te worden door een groeispurt. Soms kan het zelfs zo zijn dat je 2 maatjes groter nodig hebt. Dit kan je nu dus zelf gemakkelijk thuis bijhouden. 

Laten we nog even in het kort alle voordelen van de voetjesmeter naar voren halen. Met de voetjesmeter kun je gemakkelijk en snel de voetjes meten. Het kan thuis, je hoeft de deur niet uit. Je kan hem ook zelf uitprinten. Heb je geen printer? Dat is geen probleem, dan sturen we de voetjesmeter naar je op.


1 Reactie(s)

Kim - 14-04-2017

Klinkt ideaal! Mag ik een voetjes meter ontvangen ? Heb4 kids tussen 4-8 jr Alvast bedankt Gr Kim Bark 11 2636 DD SCHIPLUIDEN

Schrijf een reactie

Je naam:

Je reactie:
Type de code uit de onderstaande box over: